Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تعدادی از رانندگان خودروهای سنگین ناوگان حمل و نقل بین شهری که در طرح پیش فروش و نوسازی ناوگان فرسوده در سال 95 شرکت کرده و با گذشت بیش از 18 ماه تاخیر، هنوز موفق به تحویل گرفتن خودرو‌های ولوو از شرکت سایپا دیزل نشده‌اند هفته گذشته چند روز متوالی مقابل این خودروسازی تجمع کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتنی است این رانندگان پیش از این هم تجمعات مشابهی داشته‌اند و هدف از این تجمعات از سوی رانندگان مشخص شدن زمان تحویل خودروها عنوان شده است.

به گفته این رانندگان آذرماه سال 1395 با اسقاط خودروهای خود در طرح نوسازی ناوگان فرسوده حمل و نقل جاده‌ای کشور شرکت کرده‌ و براساس قرارداد، شرکت مذکور باید در اردیبهشت ماه سال 96 این خودروها را به مشتریان تحویل می‌داده است.

همچنین این رانندگان اعلام کردند که به علت شرکت در طرح ساماندهی و تعویض خودروهای فرسوده مجبور به اسقاط خودرو قبلی خود بوده‌اند و نه تنها حدود 2 سال است که به علت نداشتن خودرو بیکار شده‌اند بلکه خودروسازی سایپا دیزل هم هیچ پاسخ مشخصی به آنها نمی‌‌دهد.

براین اساس در همان روز که موضوع تجمع از سوی رانندگان مطرح شد، خبرنگار فارس از قائم مقام مدیرعامل سایپا دیزل دلایل این تاخیر را جویا شد که طی گفت‌وگویی مجید مدنی به فارس اعلام کرد که یکی از عوامل اثرگذار در تاخیرها تامین نقدینگی و تسهیلات مربوطه بوده که اکنون این مشکلات حل شده و شرایط برای تحویل تعدادی از خودروها فراهم آمده است.

وی همچنین اظهار داشت: پس از اعمال تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران، اروپایی‌ها تا حدودی در اجرای تعهداتشان عقب‌نشینی کرده‌اند، اما شرکت سایپا دیزل علیرغم این موضوع در حال مذاکره با طرف اروپایی است و این مراودات به صورت کامل قطع نشده و امیدواریم تا این شرکت اروپایی به تعهدات خود عمل کند.

گفتنی است با توجه به زمان ثبت نام این خودروها که آذرماه 95 اعلام شده و زمان تحویل یعنی اردیبهشت 96، این گفته قائم مقام سایپا دیزل در رابطه با اینکه تحریم‌ها منجر به عدم اجرای تعهدات شده چندان قابل پذیرش نیست، زیرا به نظر می‌رسد اگر این خودروساز به موقع برای پاسخگویی به تعهدات خود اقدام می‌کرد قطعا بسیار زودتر از وقوع تحریم‌ها می‌توانست به تعهدات خود عمل کند. چنانکه همان زمان این شرکت خودروهایی مشابه با خودروهای تعهد شده در طرح نوسازی ناوگان فرسوده را به صورت نقدی به بعضی متقاضیان فروخته است.

اما نکته حائز اهمیت آن است که طی گفت‌وگوی مذکور مدنی به خبرنگار فارس اعلام کرد که این شرکت خودروسازی فارغ از تجمعات روزهای اخیر و بر حسب وظیفه برای پاسخگویی به مشتریان ، برنامه‌ریزی کرده و قرار است با دادن 430 شماره شاسی بخشی دیگری از تعهدات خود را عملیاتی کند.

وی با اشاره به اینکه پیش از این 1200 خودرو تحویل مشتریان شده است، گفت: از امروز دوم دی ماه 97، تحویل شماره شاسی به 61 نفر را آغاز کرده‌ایم و هر چند روز یکبار تعداد دیگری شماره شاسی به مشتریان اعلام و در مجموع ظرف هفته‌های آینده شماره شاسی به 430 مشتری اعلام خواهد شد.

مدنی همچنین به فارس گفت: از آنجا که اروپایی‌ها بدعهدی کرده‌اند و ممکن است نتوانیم قطعات مورد نیاز را از کشور اروپایی تامین کنیم برای انجام بخش باقی‌مانده تعهداتمان با یک شرکت چینی وارد مذاکره‌ شده‌ایم و تمام کارها انجام شده و در صورتی که مشکل نقل و انتقالات مالی حل شود قطعات این خودروها فورا به کشور وارد می‌شود.

اما علیرغم این وعده پرطمطراق معلوم شد که وعده سایپا دیزل رنگ واقعیت به خود نگرفت و به گفته رانندگان چشم‌انتظار هیچ راننده‌ای به جز یک نفر در مورخ دوم دی ماه 97 شماره شاسی دریافت نکرده است. ضمن اینکه آن شماره شاسی هم به صورت دستی و خارج از روال معمول که انتقال از طریق پیامک بوده به راننده تحویل شده است.

این گزارش می‌افزاید در حالی این روزها بسیاری از خودروسازان از جمله سایپا دیزل عدم اجرای تعهدات به مردم را به موضوع تحریم‌ها نسبت می‌دهند که براساس اسناد موجود این شرکت خودروساز بدون اینکه تعهدات خود را برای تحویل خودروهای ولوو در طرح نوسازی عملیاتی کند اقدام به فروش نقدی کرده است.

بر این اساس در اطلاعیه شماره 113 این خودروسازی در مورخ 96.9.23 با موضوع تمدید زمان ثبت نام طرح فروش گروه ولوو با تحویل 3 ماهه تعدادی خودرو ولوو را به صورت فوری به فروش می‌رساند.

همچنین در بخشنامه 9509 با موضو طرح فروش محصولات ولوو تک با زمان تحویل اردیبهشت 96 اقدام به فروش تعداد دیگری خودرو کرده است.

رانندگانی که در طرح نوسازی ناوگان فرسوده ثبت‌نام کرده‌اند می‌پرسند اگر شرکت خودرویی برای تحویل به موقع به آنها در اختیار نداشته است دلیل ثبت‌نام جدید برای فروش نقدی همان محصولات چه بوده است؟ به خصوص با توجه به اینکه زمان اطلاعیه‌های ثبت‌نام فروش نقدی پس از زمان اعلام شده برای تحویل خودروهای طرح فرسوده بوده است.

منبع:فارس

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قیمت خودرو بازار خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۵۷۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازسازی جت پرشر دیزل تجسم توان متخصصان بومی نیروگاه رامین اهواز

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سعید پرشی گفت: دستگاه جت پرشر از جمله دستگاه‌های مهم مورد استفاده برای از بین بردن رسوبات درون تیوب‌ها و لوله‌های کندانسور‌ها و مبدل‌های حرارتی با استفاده از فشار بالای آب است که در موارد ضروری از آن استفاه می‌شود.


وی افزود: کندانسور‌ها از تجهیزات مهم و حساس نیروگاه رامین اهواز هستند که وظیفه تبدیل بخار خروجی از توربین به آب برای استفاده مجدد در فرآیند تولید را به عهده دارند که این تجهیز به مرور زمان دچار رسوب گذاری و مسدودی لوله‌ها و نهایتا باعث کاهش خلاء و کاهش تولید برق می‌شوند.


پرشی ادامه داد: با توجه به اهمیت این تجهیز، با همت و تلاش متخصصان نیروگاه اقدام به بازسازی و رفع چالش‌های فنی یک دستگاه جت پرشر دیزل مستعمل  تیپ  ۲۲۵ z و همچنین بهینه سازی تغییر سیستم خنک کنندگی پلانجر‌ها از آب به روغن و استفاده از subass group guide sleeve  مدرنیزه در هد پمپ کردیم که هم اکنون نیز آماده بهره برداری و استفاده جهت رسوب زدایی کندانسور‌ها است.


سرپرست معاونت نگهداری و تعمیرات نیروگاه رامین اهواز می‌گوید: هزینه خرید دستگاه مشابه را حدود  ۱۵ میلیارد تومان و هزینه بازسازی این دستگاه مستعمل براساس مبلغ پیشنهادی پیمانکار حدود ۳ میلیارد تومان بوده که متخصصان نیروگاه رامین با صرف هزینه ۳۲۰ میلیون تومانی توانستند این دستگاه را بازسازی کنند و سبب صرفه جویی بیش از ۲/۵ میلیارد تومان شده است.

دیگر خبرها

  • رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: غافلگیری ایران در زمان عملیات نبود، در راهبرد و تاکتیک بود
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل
  • تحمیل خسارت ۲۰۰ میلیارد تومانی به شهرداری گرگان / زمان تکمیل شهربازی مبهم است
  • جنجال بزرگ علیه قالیباف از سوی یاران رائفی‌پور در مجلس آینده | وعده‌ها عجیب واقعیت دارد؟
  • بازسازی جت پرشر دیزل تجسم توان متخصصان بومی نیروگاه رامین اهواز
  • تعلل کویرتایر در تحویل فروش های اینترنتی
  • صرفه جویی ۲/۵ میلیارد تومانی نیروگاه رامین اهواز با بازسازی دستگاه جت پرشر دیزل
  • تحویل زمین به آبکاران به شرط آغاز ساخت پیش‌تصفیه
  • لغو سفارش ساخت قطارهای مسافری به CRRC چین
  • ۲ هزار واحد مسکن مهر مهستان تا پایان اردیبهشت تحویل می‌شود